Laurits
Laurits
Marc der er far til Laurits fortæller, at hans søn som udgangspunkt var kropslig forsigtig og at Laurits efter et HBM forløb, har fået meget mere kropsbevidsthed og kan fysisk udholde mere. Han har også fået en bedre balance og virker mere rolig. Laurits sover også bedre, er uden ble og hans selvtillid er øget. Han tør -og kan en masse på hesten, som han ikke turde -eller kunne i starten. HBM forløbet er uden tvivl godt for ham, støtter hans udvikling og gør ham skole klar. “Så vi fortsætter hos Chloe. Laurits elsker det!” fastslår han.
Jillett
Jillett
Jeg har aldrig oplevet noget ligende. Det var som at få fuldstændig ro, som jeg aldrig har prøvet før, Jeg blev både glad og rørt! Tak til Chloe og hendes fantastiske hest Sweetie.
Hampus
Hampus
Hampus er diagnosticeret med Infantil Autisme og kommer ca. en gang om ugen til HBM session. Han har svært ved at sidde stille og have overskud i hverdagen og HBM hjælper ham helt vildt, styrker hans selvtillid og gør ham mere koncentreret.
Hampus er en gladere dreng efter at han er startet hos os og leger bedre med andre børn, kan nemmere overskue mange mennesker og larm.