Teamet Terapi Hestene og Team

Sweetie er vores helt unikke terapi hest – en venlig, sød, rolig hoppe (dame) af racen Amerikansk Quarter Hest på 12 år. Udover at hun er helt fantastisk at ride på, så er hun virkelig stærk – både i muskler og sind og hun har også en helt speciel evne til at føle hvordan personen, der sidder på hende, har det og på den måde hjælpe. Af disse grunde er hun rigtig god til sit job som terapihest og vores primære valg, når vi tilbyder sessioner. Vi har haft hende siden 2017 og er meget taknemmelige for at have hende i teamet.

Samaria er vores anden terapihest – en lidt reserveret ældre prinsesse dame på 21 år, hvis egenskaber rimer på: super sød, ekstremt rolig, en pleaser, klog og stabil. Hun er en dansk varmblods hest – lidt større end Sweetie, helt præcist 15 cm. Vi har haft hende siden hun var 6 år og vi kender hende derfor rigtig godt. Hun er mor til 2 af vores andre heste og er i super form på trods af moderskabet og alderen. Hun er også fantastisk som terapi hest og sammen med Sweetie, er de et super team, der supplerer hinanden fortræffeligt.

Marc er er stedets uundværlige IT -og altmuligmand. Hans indsats er en kæmpe hjælp og støtte, når det handler om at udføre praktiske, tekniske gøremål og administrative opgaver. Det vil således være Marc, der besvarer jeres mail og i det hele taget er behjælpelig på alle planer. Han er selv i fuld gang med at lære at ride og er efterhånden blevet en fast bestandel af teamet i Balanced by horses. Marc har 2 børn og er kæreste med Chloe. De har to hunde og bor sammen – ikke langt fra gården og hestene. Han arbejder til daglig med IT, når han ikke er med i stalden.