Stresset?

Stresset?

Har du svært ved at holde styr på hverdagens opgaver, job, skole og lignende? Få hjælp til at reducere din stress med Horseback Miracles metoden.

Manglende overskud?

Manglende overskud?

Så kan en kombination af HBM terapi og Body SDS kropsterapi hjælpe dig så du får mere energi, bedre søvnvaner og lettere kan håndtere udfordrende opgaver.

Svært ved at holde fokus?

Svært ved at holde fokus?

Det skyldes b.la. et lidt for højt kortisolniveau i kroppen, som forhindrer dig i at kunne fokusere, huske og tænke rationelt. HBM metoden kan afhjælpe dette.

Ude af balance?

Ude af balance?

Har du svært ved at håndtere følelser - flyver de op og ned og vælter din hverdag frem og tilbage? Kender du til at have nedsmeltninger som gør din hverdag svær?
Mærkbare resultater allerede efter første gang 9 ud af 10 der prøver en session hos os, oplever positive forandringer
Uanset om du -eller dit barn døjer med koncentrationsbesvær, søvnløshed, uro, dårlig hukommelse eller måske lider af en psykisk sygdom, så kan HBM metoden hjælpe. Denne virkelige effektive og gennemtestede metode er helt unik og passer til enhver, der har brug for terapi og som efterspørger teknikker, der skaber virkelige forandringer. Bare det at komme en tur ud på landet og tilbringe lidt tid i selskab med vores dejlige heste, er helende i sig selv og vi er derfor stolte af at kunne præsentere en så helstøbt oplevelse.

Vores autistiske søn har aldrig kunne sove hele natten uden at vågne – og allerede efter en enkelt session på hesten, var han mere rolig og sov igennem til næste morgen!

 

Huachin

Efter et forløb hos os, kan du forvente:

BEDRE FOKUS

Klar hukommelse, rationel tænkning og øget kropsbevidsthed.

EN GLADERE HVERDAG

Sundt selvværd, mere social og bedre trivsel.

MINDRE STRESSET

Mindre sygdom, ingen udmattelse eller andre ødelæggende faktorer.

MERE OVERSKUD

Stabil søvn, bedre håndtering af udfordringer og mere klar kommunikation.