Handelsbetingelser:

Produkter og tjenester udbydes af:

Free Intuitive Nature Flow

CVR nr. 34652880

 

Kontakt os på: info@balancedbyhorses.dk

DISKLAMER – VILKÅR & BETINGELSER.

Al ridning og aktivitet med hestene foregår på eget ansvar!

HBM forløbet er bindende og kan ikke refunderes.

Det er som udgangspunkt et personligt forløb og ikke-brugte sessioner kan ikke returneres.

Forløbet – de 10 sessioner skal bruges inden for 12 mdr. fra købs datoen.

HVAD SKER DER NÅR JEG HAR KØBT?

  1. BEKRÆFTELS E-MAIL – Du modtager en bekræftelse på dit køb på din e-mail.
  2. E-MAIL INFO – Du modtager en Mail med 2 vedhæftet filer en Info. PDF og et udfyldningsskema fra os. En informations PDF omkring hele forløbet, med alt du skal vide! Plus et spørge skema til dig, så vi ved alt hvad vi skal vide, for at forløbet bliver det bedst mulige til dig eller dit barn. Der er også en side som er (før test) hvor du afslutningsvis vil udfylde (efter test) både for at du kan se udviklingen og vi bruger den i vores (videns database – til videnskabelig dokumentation.) 

    3. AFTALE – Vi skriver en mail til dig hvor vi og aftaler vider.

  • Mailen modtager du indenfor 48 timer efter dit køb.
  • Vi har en mailkorrespondance om hele rammen med datoer og tider for dit forløb/session.
  • Sessionen / forløbet starter op når du ønsker. Vi er forholdsvis lage med at finde dage og tidspunkter som passer os alle.
  • (Dit køb af forløb / session skal dog være brugt inden for 1 år efter købsdatoen, se vilkår og handelsbetingelser for mere info)
  1. PDF TID/DATO – Du modtager en bekræftelse for alle datoer og tider på e-mail. Plus en pdf hvor alle tider/dage vil være på til at eksempelvis hænge på køleskabet, som kan hjælpe dig med at holde styr på forlø
  2. DIT FORLØB STARTER – Du ankommer til sessioner som vi har aftalt, du har for inden modtaget alt hvad du behøver at vide og vi glæder os til at se dig 🙂 Husk vi er her hvis der skulle komme spørgsmål eller brug for hjælp i den proces!

Ansvarsfraskrivelsen for indirekte skade og tab gælder uanset arten af erstatningsansvar, og uanset om (dit navn) har handlet simpelt uagtsomt.

Jeg forbeholder mig endvidere retten til prisændringer og fejl på siden.

Lovvalg og værneting

Uoverensstemmelser mellem Chloe Johansson og køberen skal afgøres efter dansk ret ved Københavns byret som første instans.

 

© 2019 Chloe Johansson. Alle rettigheder forbeholdes.